013 - Visste ni att....

det inte är mer än 4 månader kvar till nyår?
Skrämmande tanke i mina ögon. Jag vet om att jag e lagom positiv, men inte fan hjälper det när man ser människor som bär mössa, vantar, halsduk på bussen till jobb eller när en annan resenär sitter o lyssnar på julmusik.. DET ÄR JU FÖR FAN INTE ENS SEPTEMBER!!!! O vädret gör ju heller inte saken bättre. 
 
Det har gått ca en månad sen jag uppdaterade sist, tiden har varit knapp, intresset varit litet och knappt något att berätta.. Men sen o andra sidan så underlättar det heller inte när man inte har nått internet i lägenheten ännu. 
Visst, jag kan blogga ifrån mobilen, men i 8 av 10 fall har vi ingen täckning i lägenheten. Vi är dock på gång med att skaffa riktigt internet, håller på att kolla runt hos de olika leverantörerna för att se vad de kan erbjuda oss.
 
Under helgen som gick var det Palmfestivalen i Trelleborg. Första året jag är med där, vad jag vet iaf. Men jag har ett svagt minne av att jag har varit nere en gång tidigare för typ 12 år sen o åkte karuseller.. dock kommer jag inte ihåg om det var under palmfestivalen eller någon annan marknad. Palmfestivalen är precis som en marknad, massa av knallar, musik, karuseller och olika matstånd. Själva huvudgatan under festivalen har vi precis nedanför vårt fönster i vardagsrummet. Och självklart skulle sillavagnen stå där.. Så mer eller mindre hela lägenheten luktade stekt sill :(
 
 
Det var trevligt oavsett vad. Träffade lite folk som man inte träffat på länge, de flesta hälsade man bara på och gick sedan vidare o vissa pratade man lite mer med. Jag fick handlat lite osså, blev litta strumpor, kryddor, en fodrad tröja o kallingar till gubben. Billigt o bra. Blev säkert nått annat med men det fastnade inte i minnet.